des

pre

David Raymond Interiors combina fundamentele industriei de design interior cu pasiunea, inovatia si utilitatea, luand in considerare eficienta mediului, practicalitatea obiectelor si aspectul financiar.

Credem ca pasiunea noastra pentru design ne ajuta sa devenim mai devotati in domeniu oferindu-ne capacitatea de a fi mai eficienti in proiectarea fiecarui spatiu pe care il amenajam. Prin procesul de gandire, planificare si construire, intampinam diferite provocari care ne fac munca mult mai responsabila. Fiecare element de proiectare este conceput pentru a combina într-un mod inedit functionalitatea care este primordiala, cu estetica.

david raymond interiors

Studioul David Raymond Interiors are o echipa puternica si parteneriate cu oameni devotati care se straduiesc sa ofere cel mai inalt nivel de servicii atat in proiectare cat si in coordonarea lucrarilor.

Scopul nostru este de a imbunatati relatia dintre client, proiectant si echipa de executie. Cooperarea ne permite sa avem solutii colective la provocarile pe care le intampinam pe parcursul proiectului, astfel, rezolvand problema si gasind solutia perfecta.

 

echipa

  • LinkedIn

david raymond

creative director

Antreprenor, investitor și Designer de Interior licențiat, cu o experiența vastă și considerabilă în coordonarea proiectelor, FF&E și proiectare 3D. 


Iubitor al stilului minimalist, continuă să fie recunoscut pentru crearea spatiilor inteligente,  prietenoase și semnificative fiecărui domeniu de activitate.


Deplin implicat în industria designului și a arhitecturii, formată și influențată de designerii și arhitecții renumiți din întreaga lume.

robert

karikas

lighting designer & business advisor

Director comercial al Urmet Distribution și fondator al Kaem Project, cu experiențe multiple în companii multinaționale precum Urmet Group, Fiat Group, Vodafone.

Dezvoltator de afaceri, a inființat companii  în domeniul proiectării și comercializării sistemelor de iluminat. După mai bine de 10 ani de experiență ca și manager de proiect în Italia, Elveția și Marea Britanie, s-a decis să se stabilească în Romania, astfel implicandu-se în developarea afacerilor. 

 

"Cred în made in România și mai ales în made in Transilvania!"

  • LinkedIn
  • LinkedIn

alin

cosma

business partner & fondator al alibi

PM în IT, pasionat de tehnologie, filantrop, antreprenor, investitor, aventurier.

 

Student doctoral la Alma Mater-ul său UNITBV, unde predă ocazional programare. Fondator al Alibi - startup în lighting, electrice și design, care oferă un worklab unic pentru profesioniști; supraveghează proiecte, ca Delivery Manager la NTT Data, una din cele mai mari companii de IT din lume.

 

Un spirit proaspăt cu înflăcărare pentru respect și eleganță în business.

faro.png
nexia.jpg
PEFOC - sigla.jpeg
beneito faure.png
yokis.jpg

KAEM PROJECT

ultralux logo.png
elkron.png
simon urmet.png
Header logo.png
Copyright © 2020 David Raymond Interiors. Toate drepturile rezervate.
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram